Je bent hier:

Met passie werken wij aan uw project

Het begint allemaal met een eerste idee. U heeft het pand van uw dromen voor ogen. Maar u heeft nog niet de ideale partner voor de realisatie. Waar moet die partner eigenlijk aan voldoen? Het ontwikkelen van een woning of bedrijfspand is niet per definitie eenvoudig. Er kan niet klakkeloos gebouwd worden. Voordat we starten moet eerst grondig onderzocht worden waar en wat er gebouwd moet worden. Wat zijn uw wensen en wat is het budget? De uitkomst van deze vragen wordt vertaald naar een programma van eisen. En dat is het fundament van het ontwerp.

Ontwerp

Het vormgeven van het bouwwerk is een elementair onderdeel van het bouwproces. Het pand moet uiteindelijk passen als een maatpak. De grootte, vorm en ligging van de kavel bepalen al een deel van de aanpak. De architect en het bouwteam zorgen vervolgens gezamenlijk voor een ontwerp dat staat als een huis. We maken keuzes in materialen, mogelijke duurzame producten en de structuur en verdeling van het pand. Specifieke wensen en eisen vertalen we in concrete oplossingen. Wij werken met vaste partners en ondersteunen u dus graag bij elke stap van het bouwproces.

Uitvoering

De ideeën zijn uitgewerkt, de plannen liggen klaar. En dan is het tijd voor de uitvoering. Wij geloven dat iedere opdrachtgever een betrokken en ervaren bouwteam nodig heeft. Een team van specialisten en één aanspreekpunt. Een projectleider die weet wat communiceren inhoudt en hoe de specialisten aangestuurd moeten worden. Ontzorgen is meer dan zomaar een project starten. We starten met een heldere werkvoorbereiding en een duidelijke visie op het project. Tijdens het project zitten we bovenop het proces. Afspraak is afspraak. Op deze wijze kunnen we optimale coördinatie borgen en daarmee de kwaliteit van het eindproduct.

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van woningen en commercieel vastgoed is een belangrijke pijler van de organisatie. Wij ontwikkelen op eigen initiatief, maar ook in samenwerking met ketenpartners projecten die vervolgens verkocht of verhuurd worden. Indien gewenst kan het periodieke onderhoud van de ontwikkelingsobjecten meegenomen worden zodat de toekomstige gebruikers zoveel mogelijk ontlast worden. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen houden we marktontwikkelingen en trends scherp in het oog. De specifieke behoeften van de markt en de doelgroepen worden uitgebreid in kaart gebracht en gedocumenteerd. De eindklant staat dus ook bij projectontwikkeling op nummer 1.

Logo-Projectontwikkeling

Alle ontwikkelingen doen we in samenwerking met ons dochterbedrijf, DBB Projectontwikkeling.